8 konditerem arc, akikkel te is találkoztál már

Mi a közös Hulkban, a pózmesterben és az amazonokban? Mindannyian konditerem arcok és ugyanazon a helyen találhatóak meg, a kondizás jelenti számukra a mindent, és biztos vagyok benne, hogy már mindegyikükkel összefutottál. Görbetükör a kondi fazonokról.

A konditeremben a gépeknél már csak a vendégkör a változatosabb. Ha körülnézünk, hamar felismerhetjük hőseinket, és persze a háttérben meghúzódó statisztákat is. Kikről is van szó? Kezdjük rögtön a legnagyobb falattal, szó szerint.

1. Mr. Muscle, a konditerem arc, aki mögött Hulk is elbújhat

A terem bikája, akinek a karja nagyobb, mint a két combom együttvéve. Ha ő megjelenik, azt biztosan mindannyian észrevesszük, még az út túloldaláról is. Csevegni nem szeret, mert ha edzés van, akkor nincs duma, és szinte biztos, hogy kardiózni sem látod sűrűn.

2. Body baby – hashtag konditájm

Ne felejtsük el a cicababákat, akik a legújabb Nike kollekciókban feszítenek, kínosan ügyelve rá, hogy véletlenül se izzadjanak meg. Odalenne a smink, a hajukról meg aztán ne is beszéljünk, a végén még úgy néznének ki, mint akik edzésen jártak. De sebaj, a taposógép minimum fokozatát szinte biztos, hogy nekik alkották meg. Persze edzés előtt és után egy gyors szelfi alap, hogy mehet is az Instára.

3. Az igazi amazon

Aztán ott vannak a terem Lara Croftjai: rendszerint már nem mai csirkék, de a testüket bárki megirigyelné. Ők azok, akik időt és energiát nem sajnálva mennek sportolni reggel és este is. A fitneszversenyeken töretlen lelkesedéssel vesznek részt, ha pedig megkérdezed tőlük, hogy halad a felkészülésük, mosolyogva közlik: „ma már csak két deci vizet ihatok.”

Amazonok, fitneszmodellek: akik minden idejüket a kondiban töltik

4. A duma királynő

Folytatva a hölgyek sorát nem maradhat ki az a lány sem, aki a konditermet sokkal inkább a közösségi élete központjának tekinti, mintsem sportlétesítménynek. A megérkezését hosszas pusziáradat követi, mert minimum az összes edzőnek köszön. Délután, csúcsidőben ez a procedúra felér egy egész edzéssel, és igen, ő az a lány, akit nem igazán látunk súllyal, vagy egyéb sporteszközzel a kezében.

5. Pózmester – csak tükör legyen előtte

Ha már a közösségi életnél tartunk, ne felejtsük el a szépfiút sem, aki a sorozatok között azonnal válaszol az üzenetekre, posztolja az erőtől duzzadó bicepszét, természetesen csak azt követően, hogy bejelentkezett a teremből és ötpercenként pózolt egyet a tükör előtt.

6. Az a srác, tudod!

Ismered azt srácot a pultnál, aki az edzés utáni fehérjét issza, miközben egy edzővel vagy a recepciós lánnyal beszélget? Persze, hogy ismered, őt mindenki ismeri, minden teremben van egy ilyen. A hírnevet azonban ki is érdemelte, mert kis híján ott lakik, de sokat edz, és ez látszik is rajta. Kedves, nyitott személyiség, akitől mindig bárki elfogad egy-két tanácsot.

7. Fitnesz apucik

Aztán ott vannak azok a férfiak, akiket a nejük elzavart edzeni. Főbb ismertetőjeleik az icipici vagy talán kicsit nagyobbacska pocak, a múlt évszázadban nagy sláger és a ma már kissé ciki fejpánt vagy csuklópánt. Általában ketten, a haverjukkal együtt járnak edzeni, igazi sorstársak módjára osztoznak a kínban.

8. Az okoskák

Végül jöjjenek a személyes kedvenceim. A srácok, akik igazából hatalmas kockák, az izmaik mérete és az egójuk fordított arányosságot mutat. Pofátlan módon megbámulják a nőket, és minden igyekezetükkel azon vannak, hogy profinak tűnjenek mások előtt. Az eredmény persze nem arat mindig osztatlan sikert, de ez cseppet sem sérti az önérzetüket. A legjobb, amikor még tanácsokkal is ellátnak másokat, olyanokat, akiknek a világon semmi szükségük nincs rá.

Mindez természetesen a valóság kissé sarkított kiadása, de ezek a jellemvonások valamilyen formában biztosan megjelennek a konditermekben. Mi is lenne velünk nélkülük? Dobd fel a napod és a következő alkalommal figyeld őket te is tudatosan, biztosan felismered majd az ismertetőjegyeiket!

Ha tetszett a cikk, oszd meg, ajánld másnak is. Nem voltál még kondiban és kéne egy kis löket? Itt van pár tipp az induláshoz.